Németh-Kovács Nóra családgondozó PDF Nyomtatás E-mail

altHosszú évek óta forgok gyermekek között. Pályaválasztásomat is az vezérelte, hogy több, mint 7 éven át foglalkoztam gyerekekkel egyházközségem templomában, a vasárnapi óvodában és a fiatalok hittancsoportjában is.

Osztrák tanulmányutam erősített meg célomban, hogy úgy foglalkozhassak velük, hogy ez ne csak munka legyen, hanem hivatás is. Így kerültem a szociálpedagógia szakra, majd drámapedagógusi diplomát is szereztem.

A csecsemőotthon családgondozójaként sokféle gyerek-, és felnőttsorssal találkoztam. Azóta aktívan és élesben, anyaként próbálom kiismerni a gyermekek világát. 2008 tavaszán látta meg a világot első kisfiam, őt követte pont 3 év múlva, 2011 tavaszán a kisöccse.

A „Thigrincs mondja” történetei bemutatják, hogyan bírkózik meg kis családkám a mindennapos élethelyzetekkel, hogyan tudjuk vagy nem tudjuk megoldani a problémákat, hogyan tudunk örülni, nevetni, sírni, egyszóval élni. A "Thigrincs meséi" rovatban pedig általam kitalált meséket találnak, a bölcsis-ovis korosztály számára, fogadják, olvassák őket szeretettel!